Warning: The magic method Math_Captcha::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/9/2/vogelzangstal26.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-math-captcha/wp-math-captcha.php on line 87 Springwedstrijd 17-12-2016 - Vogelzang Stal 26

Springwedstrijd 17-12-2016

Hieronder vindt u de startlijst voor de Springwedstrijd. We hebben zoveel als mogelijk geprobeerd iedereen naar zijn zin in te delen. Als dit niet is gelukt hebben we gekeken wat een goede vervanger is. We willen iedereen vragen een kwartier voordat het parcour verkennen begint aanwezig te zijn. Nadat je groep klaar is word de volgende groep opgestart,  zal de prijsuitreiking plaats vinden.

Wij wensen iedereen een gezellige en sportieve dag toe!!

Startlijst springwedstrijd 17-12-2016

Verder hebben we nog een aantal speciale onderdelen deze dag!!


17 December organiseren wij alweer de laatste wedstrijd van dit jaar!
Dit betekend dat wij weer opnieuw een winnaar hebben van de dressuur en spring beker.

Hoe kan je de Wisselbeker winnen?

We gaan kijken naar de afgelopen 3 wedstrijden, van deze 3 wedstrijden worden de 2 beste resultaten bij elkaar opgeteld. Er word gekeken naar het aantal plaatsingspunten. Is het zo dat er meerderen zijn met het zelfde aantal plaatsingspunten gaan we de resultaten van deze wedstrijden omrekenen naar procenten om te kijken wie er het beste is.
Heb jij bij 2 wedstrijden een 1e prijs behaald kan het zomaar zijn dat jij er met de wisselbeker vandoor gaat.

Voor de Dressuur beker is bij ons al bekend wie hem gaat winnen, dit houden we nog even geheim..

Voor de spring beker moet er nog 1 wedstrijd worden gereden, dat zal 17 december gebeuren. Ben jij die dag eerste geworden en een andere keer ook boven aan geëindigd kan het maar zo zijn dat je ’s avonds de beker mee naar huis kunt nemen.

Kür op muziek

Omdat wij dit keer het jaar op een andere manier met jullie willen afsluiten hebben we voor jullie een Extra Kur op muziek door Laura Werink en Inge Vogelzang toegevoegd aan deze springwedstrijd. Na het einde van de wedstrijd word het parcours uit de bak gehaald en gaan wij ons klaar maken voor de kur op muziek.

We starten de kür om 20.40 aansluiten is de prijsuitreiking.

Na deze kur op muziek word de Dressuur en de Spring beker uitgereikt. Deze kinderen gaan een ereronde rijden op de pony! Dus zorg ervoor als je kans maakt op de beker dat je je paardrijdkleren aanhoudt.

Wij nodigen iedereen, Kinderen – Ouders – vriendjes/vriendinnetjes – opa’s en oma’s uit om te komen kijken naar deze gezellig avond. Met Heathers gaan we er voor zorgen dat jullie het niet te koud krijgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 − = 62

\