Warning: The magic method Math_Captcha::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/9/2/vogelzangstal26.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-math-captcha/wp-math-captcha.php on line 87 Lessen - Vogelzang Stal 26

Lessen

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten lessen:

Pony wandelen vanaf 2,5 jaar

1 keer in de maand houden wij lessen pony wandelen. Deze lessen zijn in een groep en duren een half uur. Onder begeleiding van een ouder/vrijwilliger gaan de kinderen een half uur stappen op de pony. In deze les kunnen ze spelende wijs ontdekken en leren hoe het is om op onze trouwe viervoeters te zitten en rustig kennis maken. Na de les staat er een lekker glaasje ranja klaar! Deze lessen vinden iedere maand plaats op zaterdag tussen 13.00 en 14.00. De kosten van deze les zijn €10,- pp per keer. 

Opgeven door te klikken op het kopje Agenda. Daar vindt u de datum van het ponywandelen.

-WEB-VogelzangStal26-12

Starterslessen vanaf 6 jaar

De starters lessen zijn een mooie start voordat je in de groepslessen gaat beginnen. Het is een pakket van 5 lessen van een half uur in een klein groepje. De datums van deze lessen staan van te voren vast en worden verspreid over het kwartaal. We gaan in deze lessen aan de slag met het leren omgaan met je pony, je leert hoe je je pony kunt poetsen en opzadelen. We gaan wandelen aan de hand en we gaan paardrijden! Nieuwe dingen leren is erg intensief en daarom starten we met lessen van een half uur. Na dit pakket kijken we of je kunt instromen in de groepslessen of dat we nog een keer dit pakket inplannen.

Groepslessen vanaf 6 jaar

Vanaf 6 jaar kan je bij ons komen paardrijden in de groepslessen. Om onze lessen zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij ervoor gekozen om les te geven in kleine groepjes. De beginnerslessen bestaan uit maximaal 6 en daarna maximaal 7 ruiters. Onze lessen zijn ingedeeld op niveau. Elk kwartaal word er gekeken wie er in z’n eigen groep blijft of wie er doorstroomd naar een volgende groep. Zo houden wij rust in de lessen en zorgen wij ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo, veilig en met plezier kan leren paardrijden.

Groepslessen volwassenen

Als je het paardrijden al een beetje beheerst kan je in een groep aansluiten. Van te voren kijken we of het niveau van de groep aansluit bij jou.