Warning: The magic method Math_Captcha::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/9/2/vogelzangstal26.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-math-captcha/wp-math-captcha.php on line 87 Vogelzang Stal26 - Bij ons staat paardrijden voorop!

Aanmelden

Aanmelden paardrijlessen

Inloggen Klantenportaal

Band tussen ruiter en paard

Paardrijden doe je samen, daarom vinden wij het belangrijk dat onze lesklanten leren om op een prettige en veilige manier om te gaan met de paarden/ pony’s . Daarom leert iedereen hoe je, je paard kunt poetsen en opzadelen. Dit is erg belangrijk om alvast een band te krijgen met je paard voordat je gaat rijden.

Leeftijd en rij-niveau van de ruiter.

Om de lessen zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij ervoor gekozen om les te geven in kleine groepen. De beginnerslessen bestaan uit maximaal 5 personen en de overig lessen uit maximaal 7 personen.

Wij werken met diploma’s om de groepen in te delen op niveau. Elk kwartaal word er gekeken wie er doorstroomd naar een volgende groep. Zo houden wij rust in de lessen en zorgen wij ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo, veilig en met plezier kan leren paardrijden.

Verschillende pony’s en paarden.

Onze ruiters leren op verschillende paarden/ pony’s te rijden. Doordat elk paard anders aanvoelt is het belangrijk om een goede houding en zit te creëren . Hieraan besteden wij in de lessen veel aandacht, daarnaast vinden wij het belangrijk dat er variatie is in onze lessen. Wij wisselen de dressuur en springlessen af.

Onderlinge wedstrijden

Tijdens de lessen word er geoefend voor de onderlinge wedstrijden. Wij werken in de lessen naar de wedstrijden toe door verschillende oefeningen zelf te rijden en losse hindernissen te oefenen. Dit breiden wij uit naar een compleet parcours. Door de dressuur proeven en springparcoursen in de lessen te oefenen proberen wij de lesklanten steeds weer uit te dagen het beste van zichzelf te laten zien. Iedereen is vrij om hieraan deel te nemen.