Arrangementen

Wat bieden wij naast paardrijlessen

Hieronder vind u een overzicht wat wij u kunnen bieden op het gebied van paardrijden. Uiteraard staan wij open voor eventuele nieuwe uitdagingen/ activiteiten. Hierover kunt u contact met ons opnemen.

Springles

Tijdens de springles gaan wij dieper in op de houding, zit en techniek tijdens het springen van een parcours. Dit kan individueel en in groepsverband.

Spelletjes ochtend

Tijdens de spelletjes ochtenden bieden wij de jongere kinderen de mogelijkheid om op een leuke en speelse manier te leren omgaan met de pony’s en nieuwe kinderen te leren kennen. Kortom een gezellige ochtend met vriendjes/ vriendinnetjes en pony’s.

Ponykamp 3 dagen (alle leeftijden)

Tijdens ons ponykamp bieden wij de kinderen de mogelijkheid om 3 dagen lang allerlei activiteiten te doen met en zonder de pony. Van buitenrit tot dressuur, spring en zitles. Het bos in en daarna samen rond het kampvuur. Deze dagen zijn inclusief eten en drinken. Ook gaan de kinderen ervaren hoe het is om samen in het stro te slapen!

Ponykamp dag

Tijdens de ponykamp dag bieden wij de jongere kinderen de mogelijkheid om een hele dag met de pony bezig te zijn en leuke activiteiten te doen. De kinderen krijgen les en gaan allerlei activiteiten doen met en zonder de pony. De kinderen komen s’morgens en gaan s’avonds weer naar huis, deze dag is inclusief eten en drinken. 

Leasen

Hoe gaaf zou het zijn om te ervaren hoe het is om een hele week een eigen pony te hebben. Je kan lekker voor je pony zorgen hem knuffelen en poetsen. Je kan met hem wandelen en per dag een uur rijden. In overleg met ons mag je zelf je lievelings pony uitkiezen. Uiteraard kan dit ook voor een langere tijd. Heb je de ambitie om wedstrijden te rijden en vormen jij en je leas pony een goede combinatie dan kan dit in overleg met ons.

Wedstrijd begeleiding

Wilt u naar de officiële wedstrijden, dan kunnen wij u daarin begeleiden. Er kan in de les naar een wedstrijd toe gewerkt worden om alle onderdelen zo netjes mogelijk te rijden. Ook kan er proefgericht getraind worden. Het is tenslotte best moeilijk om in 5 minuten tijdens een proef te laten zien waar je normaal in een les het hele uur de tijd voor hebt. Ook tijdens het springparcours kan je tegen dingen aan lopen die wij met jou kunnen trainen. Wij kunnen u ook bij de bixie proeven en parcoursen begeleiden, hier leren de kinderen op een spelende en vriendelijke manier hoe je een wedstrijd kan gaan rijden en wat hier allemaal bij komt kijken. In overleg is het ook mogelijk dat wij met u mee gaan naar de wedstrijd om u daar te begeleiden.

Pensionstalling

Wij beschikken over 47 ruime stallen voor uw paard / pony. U kunt overdekt naar onze binnen rijbaan tevens beschikken wij over 3 buiten rijbanen, hier kan buiten de lestijden om vrij gebruik van worden gemaakt. U kunt gebruik maken van de longeerbak en stapmolen. In de zomer is er weidegang met houten omheining en in de winter word er gebruik gemaakt van onze zandpaddox.
De pension stalling is inclusief uitmesten, hooi en brok. In de stallen gebruiken wij zaagsel en stro voor een optimale vochtopname en een fijne ondergrond voor uw paard/pony. U kunt gebruik maken van een ruime zadelkast en van onze poets en wasplaats. Pension stalling voor uw paard/pony kan voor een lange of een korte periode.

Rijbaan verhuur

Wij bieden u de mogelijkheid om een rijbaan te huren. Dit kan per uur, per maand of per half jaar. Er is ook hindernis materiaal aanwezig. Tijdens de lessen is er altijd 1 rijbaan bezet, de andere rijbanen zijn wel beschikbaar